dieaway.com facebook Dieaway´s Youtube channel twitter Reverbnation Bandcamp Spotify Soundcloud itunes Dieaway radio on Jango Last FM Blogger Led zeppelin cover Pearl Jam cover

Icono Web en Español pagina en euskera pagina en euskera                     suecia flag pagina en euskera Site en français Website in english

Bandsintown - Dieaway - Agenda de conciertos


 

Dieaway és una banda de rock alternatiu (stoner grunge progressiu) nascuda en 1993 amb formació estable des de el ´98 fins a aquest mateix 2013 data en la qual JC és substituït per David Montijano, "Monti" (Nocturnos), i posteriorment en 2015, per Mario (Aathma) vell amic de la banda.


L'estil del grup pot definir-se com a mescla de les seves influències: Black Sabbath, Kyuss, Tool, Porcupine tree, Soundgarden, Pearl jam, Led zeppelin, King crimson.... i últimament Mastodon, Baroness, Opeth o Xarxa fang....gairebé millor escolta algun dels seus temes a veure a tu que et sembla.

 

Dieaway té publicat un àlbum amb 15 temes, el disc és batejat com 'Leak of noise' (Nov-2012). La banda interpreta en directe els seus temes al mateix temps que gaudeix també donant concerts tribut de Led Zeppelin, Pearl Jam, o tocant versions dels seus grups favorits com Faith no habiti, Black Sabbath, Corrosion of conformity, Soundgarden, Alice in chains o Tool.

 

Dieaway té oberta la seva contractació per a concerts tant amb els seus amb temes propis com amb els concerts tribut a Led Zeppelin i Pearl Jam que la banda utilitza per donar-se a conèixer. Si estàs interessat a contactar amb nosaltres pel que sigui pots fer-ho a través de info@dieaway.com.

 


leak of noise cover


Dieaway va presentar el passat mes de novembre 2012 el seu primer disc "Leak of noise" un treball amb 15 temes que es presenta com tota una declaració d'intencions. El disc està disponible per a descàrrega en MP3 en Itunes, Spotify, Amazon, si no vols descarregar-ho pots escoltar-ho en la majoria de les plataformes online, et recomanem soundcloud o Bandcamp que són les de millor qualitat.
En l'actualitat Dieaway està component nous temes per a un nou llançament previst
per a finals de 2016 al mateix temps que la banda busca finançament per produir dos vídeos com a suport a la promoció del disc, pots ajudar-nos comprant el nostre disc "Leak of Noise".

Per a la compra física del CD a Espanya contacta'ns en info@dieaway.com o envia'ns un missatge per facebook (en unes setmanes estarà disponible en disc-order per a la distribució física del CD a Espanya i Europa, fins llavors pots comprar el CD físic online a través de MapleSkateboardShop), a baix t'indiquem les tendes recomanades:

 

CDBaby-logo

(Portland / USA) "Leak of noise" 12,97 $ (shipping worldwide)

Ozium logo

(Malmö / Sweden) "Leak of noise" 10,00€ (shipping worldwide)

maplesk8shop-logo

(Madrid / Spain) "Leak of noise" 12,00 € (only shipping to Spain)

disc-order-logo

(León / Spain) "Leak of noise" 12,25€ (Shipping worldwide)

dieaway image

 


A dalt a l'esquerra tens un vídeo de la balada "without face" feta amb fotos fetes durant l'enregistrament del disc. A dalt a la dreta tens un altre vídeo de la cançó "floydian eye" basat en les projeccions que el grup utilitzarà en els concerts de promoció del disc.

 

Traducido gracias a Francisco Rubiales de Bigbang ... Moltes gracies Manuel!


DayaMontiRaulOli

CONTACTO / BOOKING: info@dieaway.com - Phone +34 651 48 28 98 - +34 635 944 315